Tuesday, 17 January 2012

Topman, London


We saw the visual team implementing this scheme at Topman just a few days ago (oh we remember the days of doing these windows, particularly when we had 15 of them wrapped around this site).  The space that these guys have is hugely enviable in the West End although of course is equally difficult to use.  However, while the scheme does appear as some kind of sinister torture (almost as if it is part of a giant water wheel but without the obligatory water) or some kind of contemporary but painful execution of the fashionista.....it does in reality look incredibly cool and of course is very well produced - its just our imagination running away with us.  Anyway, do go and have a look if you can.  Topshop hadn't completed their scheme but we may include them very soon.

No comments:

Post a Comment

Many thanks for leaving your comments which are always most welcome; we are unable to respond to every single one individually but we do read them all.
(A huge apology for this horrible word verification also which is in place to eliminate the dreaded spam).
Kind Regards
Jonathan & Team

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...