Friday, 21 April 2017

Joseph, London

Images Courtesy and Copyright Joseph

We're always so excited to see what Joseph do next as their installations are always so interesting.  Inspired by the Artist Jeppe Hein's work 'Follow Me' the team have, in conjunction with www.harlequin-design.com, implemented an Organic grassy flooring contrasting against the Architectural lines of the mirrored columns which create a labyrinth where the multifaceted reflections produce a fragmented view of the space and therefore surrounding the viewer with an unfamiliar and disorientating environment.  Another great scheme from this staggeringly cool brand.




Check out our fantastic sponsors below for incredible Visual Merchandising solutions or click on the banners on the side of the main page at www.retailstorewindows.com


Don't forget you can also follow this site and upload your own schemes via our facebook page https://www.facebook.com/groups/154954607862364/

No comments:

Post a Comment

Many thanks for leaving your comments which are always most welcome; we are unable to respond to every single one individually but we do read them all.
(A huge apology for this horrible word verification also which is in place to eliminate the dreaded spam).
Kind Regards
Jonathan & Team

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...